fbpx

Vad är en landningssida

Känner du att du inte behöver en hemsida med flera undersidor så gör jag även landningssidor.  En landningssida kan liknas vid ett digitalt visitkort. Den består oftast av en sida och där finna alla dina kontaktuppgifter, ett kontaktformulär samt en bild, så att besökaren lätt kan kontakta dig. Du kan också välja att ha med en kort text som beskriver ditt företag. har du en grafisk profil så följer jag självklart denna när jag gör din WordPress sida.

Känner du att du skulle vilja ha lite mer än bara statisk text och bild, du vill att sidan ska vara levande och att besökare ska kunna läsa nyheter om vad som händer i företaget kan du välja att lägga till en blogg. Självklart görs allt i WordPress så att du lätt kan ta hand om sidan. Känner du att du inte har tid för allt arbete kring sidan så hjälper jag gärna till med alla uppdateringar som behövs!

landningssida, webbdesign, hemsida
webbplats, wordpress, hemsida

Vem bör ha en landningssida?

Företag som är i uppstarts fasen och företag som känner att de inte behöver förmedla mycket information till sina kunder brukar jag rekommendera en landningssida till. Detta kan exempelvis vara ett företag som har en mattruck och bara behöver informera sina besökare om exempelvis veckans meny samt var de kommer att stå och sälja så att kunderna vet var de hittar dem.

Om du är osäker på om du bör ha en landningssida så hör av dig till mig så hjälper jag dig i ditt tänk och tillsammans kan vi komma fram till vilken lösning som skulle passa dig och ditt företag bäst! Skulle du känna att du behöver en större hemsida efter ett tag, när ditt företag har vuxit, så går det alltid att fixa!