fbpx
hemsida, webbyrå, Malmö

En liten webbyrå med det lilla extra

I hjärtat av Malmö hittar du en liten men kreativ webbyrå. Jag som driver Media Creative heter Anita. Min bakgrund ligger i att designa hemsidor i WordPress, kommunikation, marknadsföring och sociala medier. Jag startade företaget i december 2019 och visionen är att kunna erbjuda kunderna en webbyrå som känns familjär och nära!

Webbyrå med fasta kostnader i Malmö

Det som skiljer Media Creative från många andra byråer är bland annat att jag inte har några dolda kostnader eller dolda timpriser. Istället erbjuder jag fasta priser (ta en titt på min online offert, det är helt gratis). Jag försöker alltid att tänka utanför boxen och alltid erbjuda mina kunder det där ”lilla extra”, för det tycker jag att ni är värda!

Design med både hjärna och hjärta

Min filosofi är att designa med både hjärna och hjärta. Hjärta för det måste finnas kärlek och stolthet bakom designen. Hjärna för att designen inte bara ska vara vacker, den ska göra sitt jobb och sälja åt dig. 

Ett nära samarbete

Jag tycker att man kommer väldigt långt med ett nära samarbete, något av det bästa jag vet är att få kliva in i din värld en liten stund och lära känna dig, ditt företag och dina kunder! Boka en tid och kom in på ett förutsättningslöst möte vet jag! Då kan jag berätta lite mer om hur jag jobbar så ser vi om jag kan hjälpa dig. Och du, jag bjuder alltid på något smaskigt!

Design med både hjärna och hjärta

Min filosofi är att designa med både hjärna och hjärta. Hjärta för det måste finnas kärlek och stolthet bakom designen. Hjärna för att designen inte bara ska vara vacker, den ska göra sitt jobb och sälja åt dig. 

Ett nära samarbete

Jag tycker att man kommer väldigt långt med ett nära samarbete, något av det bästa jag vet är att få kliva in i din värld en liten stund och lära känna dig, ditt företag och dina kunder! Boka en tid och kom in på ett förutsättningslöst möte vet jag! Då kan jag berätta lite mer om hur jag jobbar så ser vi om jag kan hjälpa dig. Och du, jag bjuder alltid på något smaskigt!