fbpx

När vi lär oss något nytt växer vi

Här kan du hitta alla utbildningar som vi erbjuder och kontinuerligt håller i. Utbildningarna finns tillgängliga att gå digitalt eller fysiskt i Malmö. Vi har även möjlighet att komma till er, men då behöver du begära en offert eftersom restid och eventuell hotellövernattning tillkommer. Kontakta oss på hej@mediacreative.se för mer information samt en offertförfrågan.

Utbildning i Canva

Skapa engagerande innehåll i Canva

Att skapa snyggt och engagerande innehåll kan tyckas vara väldigt tidskrävande och omöjligt om man inte kan flera olika program. Därför vill jag introducera dig till Canva! Där kan du, på ett enkelt och smidigt sätt, skapa snyggt innehåll till hemsidan, sociala medier och även trycksaker.

Jag lär dig, bland annat, hur du kan skapa videos, schemalägga innehåll till sociala medier, skapa mallar med mera.

Designa din hemsida

Idag finns det så många sätt att skapa en webbplats på så man behöver inte vara någon kod-guru. För dig som vill lära dig att  skapa snygga hemsidor håller jag kurser i hur du enkelt kan bygga din hemsida i WordPress med den populära sidbyggaren Elementor. Jag går igenom alla de viktigaste funktionerna och svarar på era frågor. Efter kursen har du tillgång till Elementor Pro i 30 dagar, på så sätt kan du jobba med det hemma i lugn och ro.

OBS! För att få ut så mycket som möjligt av kursen bör du ha en aktiv domän och ett webbhotell, samt ha installerat WordPress. Är du osäker på hur du gör kan jag hjälpa dig med detta. 

Pris: 5.500 kr ex moms
Designa din hemsida i WordPress

Designa din hemsida i WordPress med Elementor

Det här är en kurs för dig som är nybörjare, där jag går igenom hur du kan designa din egna hemsida genom att använa WordPress och Elementor. Efter avslutad kurs har du tillgång till Elementor Pro i en månad så att du kan känna på det själv i lugn och ro.

Jag går bland annat igenom:

  • Vad Elementor är
  • Hur du installerar Elementor
  • WordPress gränssnitt
  • Hur du planerar webbplatsens struktur och dess menyer
  •  Hur du skapar snygga och användarvänliga sidor i Elementor
  • Hur du anpassar ett tema efter dina behov
  • Bloggfunktioner
  • Hur du skapar ett kontaktformulär
  • Skapa och återanvänd mallar med Theme Builder
  • Och mycket mer!

Privat coaching

Känner du att du skulle vilja ha enskild handledning där vi fokuserar på din hemsida så finns det möjlighet till det. Då sitter jag  tillsammans med dig och hjälper dig att komma vidare med din hemsida. Jag hjälper dig att få svar på de frågor och funderingar du har och få till designen på din webbplats precis så som du vill ha den. Eftersom vi bara har några timmar på oss är det bra om du mailar dina frågor och vad du behöver hjälp med till mig några dagar innan du kommer. På så sätt får du ut mer av handledningen.

Pris: 7.500 kr ex moms

Kurs i WordPress och Elementor + Privat coaching
Pris: 10.000 ex moms

Praktisk information

När du vill köpa en kurs kontaktar du mig via formuläret nedan och berättar vilken kurs du skulle vilja ha. Därefter kommer jag att kontakta dig och vi kommer överens om en tid då kursen ska hållas. Kursen kommer att hållas online och betalning sker via faktura. Observera att köpt kurs måste utnyttjas inom 6 månader. Ej utnyttjad kurs betalas ej tillbaka. Vid sjukdom bokar vi om till ett annat tillfälle.

Om du köper en kurs i WordPress och Elementor samt Privat coaching delas kurstillfällena upp i två delar. Vi går först igenom WordPress och Elementor sedan får du själv designa och utforska. Efter första kurstillfället bestämmer vi tid för nästa kurstillfälle då du får mer privat coaching. Observera att nästa kurstillfälle måste utnyttjas inom 30 dagar efter första kurstillfället. Ej utnyttjat kurstillfälle betalas ej tillbaka. Vid sjukdom bokar vi om till ett annat tillfälle.

Fyll i formuläret för att köpa en kurs